Kreative uttrykk.

Jeg maler en god del. Jeg bruker både akrylmaling, akvarell og gouache.

Valg av maling, papir og lerret, samt redskap for å få malingen på ark eller lerret påvirker resultatet.

Noen bilder blir ganske realistisk, men jeg maler nok mest abstrakt.

Jeg bruker diverse pensler.

Og ymse påsmøringsredskaper som malekniv og spatel

Jeg bruker også svamper i forskjellige størrelser og fasonger

Når jeg er riktig i slaget, så bruker jeg alt på en gang 😁

Jeg kaller stilen min «Naivcoloristisk ekspresjonisme» Det betyr i grunnen «barnslig, fargerikt og uttrykksfullt»

Dette er et bilde som kan gi assosiasjoner til blomster. Solsikker, prestekrager eller noe annet. Det er laget på en polstret maleplate, så det er litt mykt, som en pute. Jeg har brukt akrylmaling, pensel, spatel og malekniv lagvis. Bildet er i ca A4 størrelse. Det er et av mine mange halvabstrakte bilder med organiske former.

Dette er et av de første bildene jeg har laget. Det er ca 30 x 80 cm stort og er laget med akrylmaling, bladgull, sandperlemedium og toalettpapir. Ja, toalettpapir 😁 Det er malt med spatel og svamp.

Dette er akrylmaling på lerret. 30 x 30 cm stort. Malt med spatel og sprayflaske. Jeg bruker mye farge i mine bilder. Mange farger. Jeg er inspirert av naturens palett, som er frodig, overdådig og intens. Naturens farger endres hele tiden av lyset og tiden. Det gir stemninger som jeg prøver å gjenskape.

Dette heter «Spirer til liv» Jeg har tenkt på kraften som finnes i frø, og planter som vokser raskt. Jeg har fått en del tilbakemelding på at enkelte finner dette bildet ubehagelig, og at noen synes det minner mest om sædceller. Det er jo forsåvidt også spirer til liv, så jeg tenker at det like gjerne kan være det. Her er det fritt frem for egne tolkninger. Det er et organisk delvis abstrakt bilde med rom for fantasi.

Det er malt med akrylmaling og metalliske farger på lerret. Det er malt med spatel og svamp.

Bildet er ca 50 x 70 cm.

Dette bildet heter «Under isen» Det er 30 x 40 cm stort. Det er akrylmaling og blank medium som er påført med spatel på lerret. Som du ser er det også abstrakt, men inspirert av naturen.

Dette bildet heter «Livets tre» Ikke særlig original tittel, men det ble no bare sånn.

Bildet er malt i 5 lag. Det er skulpturert et tre først. Så har jeg malt med pensel, svamp og spatel over dette. Akrylmaling i alle lagene.

Bildet er ca 50 x 70 cm stort.

Dette bildet er 30 x 40 cm stort, det er også akrylmaling på lerret, malt med spatel. Det har ingen tittel. Som du ser er det også abstrakt men likevel et bilde av noe som kan være natur.

Dette var en liten presentasjon av noen av mine nonfigurative bilder. Håper du likte noen av dem.

Liker du langsombloggen min så del gjerne 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: