Prosjekt forberede kunststudie

I vår fikk jeg den strålende ideen at jeg skulle melde meg på et semester nettbasert kunst og male undervisning 😃

Atelieret må ryddes

Ikke tok jeg med i beregningen at mannen ❤️ hadde planer om å renovere stua, til tider i samarbeid med hunden.

Foruten hunden og en god hjelper til, så ble jeg utnevnt til håndlanger, med-spekulerer og assisterende assistent.

Alle møblene måtte ut av stua og alt nikknakk fra skuffer og skap havnet på nye og uoversiktlige steder. Inkludert på «atelieret» mitt. Så før jeg kunne gjøre noe som helst måtte jeg rydde.

Jeg har også fått en ny hjelpemiddel-stol som skal lette min hverdag. Men den krever at jeg får et høyere arbeidsbord. Så da måtte jeg kjøpe bordforhøyere.

Min travle mann hadde ikke tid til å løfte bordet så jeg fikk satt dem på. Jeg måtte vente minst et par timer hvis han skulle hjelpe meg. Men det har ikke jeg tålmodighet til. Så som det stabeistet jeg er bestemmer jeg meg for å gjøre det selv. Med resultat som forventet. Kink i ryggen.

Idiot🤬 tenker jeg i det jeg hører smellet i bekkenet. Jeg lurer bordet forsiktig ned. Jeg har klart å få på to forhøyere, veldig irriterende å ikke få på de andre to 🤬

Etter mye frem og tilbake og akkedering kommer jeg frem til at jeg neppe blir noe verre i ryggen enn jeg er, så jeg prøver igjen. Og med veeeeldig forsiktig lirking, offing og stønning klarer jeg å få på plass de to siste.

Så nå er jeg klar for å delta på kunstundervisningen. I teorien i alle fall. Men jeg må vel vente til jeg klarer å sitte oppreist.

Bordforhøyer er på plass.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: