Oiii, det er vår! – Nei forresten, jo,vent, nei

Jeg vet ikke om coronaisolasjon har gjort noe med tidsoppfattelsen min, eller om det er kosmiske forstyrrelser i atmosfæren som er årsak til forvirringen.

Jeg er nemlig ganske sikker, ja nesten helt sikker på at det var vår i forrige uke. Jeg har bevis også. Jeg har nemlig plantet en busk. Som snødde ned. Og jeg har sommerdekk på bilen! Ja, jeg vet. Jeg er dels optimist dels idiot.

Gubben er værsjuk av natur, og snømåker av yrke (bl.a) så la meg si det slik, snøen tiner raskt rundt husveggen her når han tar bunntenning og må ta ut snøskufla som var satt bort for sesongen. Altså er vi to forvirra væroptimister.

Jeg kom plutselig på pinsria. Den kommer jo skjelden og aldri før i slutten av mai, starten på juni, og det er jo lenge til. Jeg sjekker bussruter, for det er ikke aktuellt å legge om til vinterdekk igjen, det har jeg skjønt.

Det er ustabilt i polare strøk. Og hukommelsen påvirkes uten tvil av vårvideoer fra varmere strøk sør for Dovre. Men i dag var det + 4 og streif av solgløtt, så prosjekt elg-gjærde rundt solbærbuskene ble utført av hr. Ilbygg.

Neste prosjekt er pallekasser. Tenker å dyrke frosne jordbær til smoothie og kanskje sånne små frosne brokkolitopper. Må vel være rett klima for sånt.

Jeg bare fortsetter å drodle blomster mens jeg venter.

Hvis du har lyst å få litt vårstemning får du her muligheten til å lære En vårsang mens vi venter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: