Startvansker

Jeg har avtalt med et av de mer seriøse nettgalleriene at jeg skal sende bilde av 10 av mine malerier. Så skal de vurderer om jeg får innpass. Det har superstressa meg i ukevis og jeg gikk rett i prokastineringsmodus. Men i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle få det gjort.

Så jeg har ryddet vaskerom, vasket klea, bytta på kattedo, vasket badet, til og med bak dusjkabinett, startet med avtining av fryseskap, og nå endelig har jeg fått tatt bilder av 10 malerier. Så nå har jeg kollapset på senga, utslitt og superstressa 🤯

Jeg har arvet et sånt vanvittig avansert superkamera som jeg ikke har peiling på hvordan det skal stilles inn eller hvordan jeg får bildene ut av kamera og inn på PCen. Jeg klarte å finne en ledning som så ut til å kunne passe, og fikk koblet det til. Da skal selvfølgelig PC oppdatere seg. Og det viser seg at det er over 900 bilder på kameraet. 😫

Mens ting oppdaterer og laster og organiserer seg så drikker jeg kaffe med min mor og glemmer tid og sted. Plutselig er det ti minutter til butikken stenger og svisj svosj svusj ut døra og tiden går og batteriet i kamera tømmes fullstendig så når jeg omsider kommer tilbake til prosjektet filoverføring er alt dødt og må lades.

Jeg ligger på lading på senga igjen, og kamerabatteriet ligger på sin ladeseng og blinker. Etter en god stund prøver jeg igjen.

Ingen av bildene er brukbare. Kamerainnstillingene var innstilt på noe helt annet enn det jeg skulle ha. Og ikke planer om at jeg finner ut av det. 😔

Det er sånne ting som gjør at jeg ikke får særlig tro på at jeg blir noe mer enn en hobbymaler som bare viser frem til noen få høflig interesserte familiemedlemmer. 😖😝

Men på tross av startvanskene, og med litt teknisk hjelp, så fikk jeg sendt inn bilder. Og etter en vurdering så fikk jeg plass. Du kan nå finne noen av bildene mine hos NorthArt nettgalleri.

NorthArt nettgalleri

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: