Joda, jeg var der…

En av mange.

Joda, jeg var representert med 2 malerier på høstutstillingen på Ås. Sammen med mange andre kunstnere.

Nå var det nok en litt mer kjent familie som fikk mest oppmerksomhet under utstillingen.

Frk Behn er virkelig en talentfull, ung dame. Henne kommer vi nok til å se mye til. Hvis mediepresset ikke tar knekken på henne. Bare synd at hennes talent kom litt i skyggen av medias fokus på mors partnervalg.

Personlig tenker jeg at det må være litt rom for slakk. Jeg mener…en hvilken som helst vakker, 50 år gammle kvinne med 3 tenåringsdøtre vil ha utfordringer med å finne noen å starte et nytt forhold med.

Legger du til en psykisk syk, avdød eks-mann, og kjennskap til at dama i tillegg har et litt alternativt livssyn…

Så kan du plusse på et kjent fjes…

Hvor mange reelle sjanser har en slik kvinne til å finne en mann med mot nok, eventuelt stort nok ego, til å gi seg i kast med et forhold? Det er nesten umulig, selv uten å være kongelig anlagt.

Vi som nasjon kan ikke kreve at noen skal være enslig eller finne en partner alle liker. Og i akkurat dette tilfellet så er det som ikke er så lett å akseptere ved den potensielle nye ektemannen veldig tydelig. Det er ikke slik at det foregår i det skjulte.

Hadde det vært hvem som helst andre som kom drassende med en partner fra en annen galakse, som hevdet å være halvt salamander, helt sjaman, litt amerikaner og en del annet krydder, så ville vi ristet på hodet å sagt: «Jaja, stakkars. De får no bare holde på.»

Jeg synes det er en god holdning. «La dem få finne ut av det selv» Det er uansett ingenting som skader kongehuset mer enn skadefro paparatzi.

Så håper jeg at den unge malerinnen etterhvert får den anerkjennelsen hun fortjener for sine malerier, uavhengig av hva resten av familien hennes måtte holde på med.

Selv er jeg heldigvis dessverre ikke spesielt spennende, eller i slekt med noen som kan gi meg litt blæst. Så begge mine malerier kommer hjem igjen, usolgte. Men det har uansett vært en ære å få være med.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: