Kakepersoner og seigmenn

Kakemenn har blitt kakepersoner på Stortinget. Jeg tenker at det i grunnen må være opp til baker og selger hva de vil kalle kakene sine. Så kan de som kjøper dem kalle dem akkurat hva de vil når de har kjøpt dem. Kakeperson, pepperkake, Jonaskake, kakedame, kakemann, spøkelsekake, smulekake, ingefærkake, krydderkake, Eva og Hanne, flatkake, Einar, jævlig god kake, veldig tørr kake, bare kake. Det er bare å velge og vrake. Fritt frem for å navngi kakene sine så mye man vil.

Men! Laban seigmenn derimot! De har jo fått selskap av seigdamer og de har fått sure skrikerunger. Hvis Laban seigmenn og damer og skrikerunger skal få nytt navn på posen, så håper jeg virkelig det blir Laban seigfolk. For seigpersoner, eller seigmennesker er ikke så morsomt som seigfolk.

Det må hvertfall ikke bli en seiggjeng eller en seigmobb. 🤔

Eller enda værre!! Enn hvis Laban dør ut og blir borte!?! 😱 Hvem skal jeg da bite hauet av? Maltraktere og bite av lem for lem og noen ganger spare hodet til slutt så jeg er sikker på at han får med seg alt? Skrekk og gru. Det må bare ikke skje. Lenge Leve Laban!

Seigfolk i alle varianter, størelser og fasonger, det blir bra! Mye moro i posen da!🤩 Men ikke seigpersoner, det blir for tørt, stivt og kjedelig. Sikkert smakløst og sukkerfritt også😝

Eller kanskje det er en idé med Laban i løsvekt? Så kan man velge bort alle man ikke ønsker i sin pose? Gå hjem med bare grønne Laban? Litt kjedelig og ensformig spør du meg. Nei det var en dårlig ide.

Kanskje på tide med en forebyggende folkebevegelse? Da trengs det et slagord! LLL (Lenge Leve Laban) eller LFP (Laban, Folk i Pose) eller LSP (Laban, Seigfolk i Pose) Det er bare å velge og vrake.

Så må jeg kanskje gjøre det klinkende klart at for meg er det revnene likegyldig hva voksne folk velger å omtale seg selv som eller hvilken boks de ønsker å definere seg inn i, eller ut av. Dette innlegget er kun tullespekuleringer rundt språk og GODTERI. Det er ikke et spørsmål om identitet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: