Gode venner💞

Jeg er heldig, jeg har gode venner som gidder å høre på meg når verden har gått meg imot og jeg føler et intenst behov for å syte og bære meg. 

De stiller opp med et øre og dypfølte umm på rette plass. De jatter med meg og støtter opp om alle mine frustrasjoner til jeg igjen kan si at jeg lever på solsiden.  Og jeg er evig takknemlig!

Det er ikke alle forunt å ha trofaste venner, som kjenner en ut inn, og som alltid er der. Det er faktiske en gave av de sjeldne som man ikke tenker over til daglig. 

Men hva hadde livet vært uten gode venner.  Venner til å le med, og til å gråte med. Folk som alltid har vært der og som man ikke forventer vil forsvinne i nærmeste fremtid.  Mennesker som trenger én og som deler livet sitt med én.  Mennesker som man kan diskutere med, krangle med, om bagateller hvis man vil, og som vil være der neste dag for å bli enda bedre venner. 

Noen av oss er faktisk så heldig at de er gift med en av disse gode vennene, men dessverre er det også noen av oss som er gift med sin verste fiende. 

Jeg håper alle har i hvert fall én god venn, en eller annen gang i livet.  En som man blir glad av å tenke på. 

Send din gode venn en god tanke, det vil kanskje merkes. 🩷🎶 Eller enda bedre, ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: